Servicii de ESTETICĂ DENTARĂ la Ortoelitte, zirconiu, ceramica emax

Estetica dentară se adresează pacienţilor care doresc un

zâmbet impecabil

, dar au dinţii cu anumite modificări de culoare, formă, dimensiune sau când dinţii nu sunt aliniaţi.
Reprezintă orice manoperă stomatologică care duce la îmbunătăţirea aspectului dinţilor.

Vă oferim o serie de tratamente dentare pentru înfrumuseţarea zâmbetului şi pentru sporirea încrederii de sine.

Centrul stomatologic OrtoElitte include în gama serviciilor de estetică dentară:

  • Alinierea dinţilor cu ajutorul aparatelor dentare
  • Îndepărtarea petelor şi a plăcii microbiene
  • Detartrajul ultrasonic
  • Albirea dentară
  • Air flow-ul
  • Accesorii dentare
  • Coroane dentare integral ceramice şi de zirconiu
  • Faţete dentare ceramice de înaltă fizionomie

FAŢETE DENTARE

Faţetele dentare sunt elemente protetice aplicate pe faţa exterioară a dintelui, care maschează imperfecţiuni legate de culoarea, poziţia şi forma acestuia. Din punct de vedere estetic, faţetele dentare sunt soluţia modernă, ce redau un zâmbet alb şi strălucitor, cu dinţi perfect pozitionaţi şi simetrici. Există două feluri în care se pot aplica faţetele dentare:
  • Cu şlefuire – această metodă este recomandată pacienţilor care necesită o schimbare semnificativă a aspectului dinţilor; astfel se şlefuieşte între 0,3-0,8 mm din smalţul dentar urmând a se aplica faţeta dentară.
  • Fără şlefuire – faţetele dentare “no prep” sunt recomandate pacienţilor cu dinţi mici sau cu spaţii interdentare mari/inestetice. Aceste faţete posedă un mare avantaj, anume conservarea ţesutului dentar.
Amprenta luată în cabinet este trimisă către laborator, unde sunt realizate faţetele de către tehnicieni. Pentru aplicarea acestor faţete dentare ceramice, medicul stomatolog va îndepărta un strat subţire din suprafaţa dintelui. În funcţie de starea dinţilor şi de aspectul acestora, medicul va decide cât va trebui şlefuită suprafaţa pe care se vor aplica faţetele dentare. În cadrul centrului stomatologic OrtoElitte, faţetele dentare din compozit se pot realiza în cadrul unei singure şedinţe. Materialul compozit se aplică de către medicul stomatolog pe suprafaţa exterioară(vestibulară) a dintelui în funcţie de forma, culoarea şi mărimea preferată de către pacient. Faţetele dentare din compozit se realizează prin aplicarea mai multor straturi, acestea fiind fotopolimerizate individual cu ajutorul unei lămpi speciale.
albire dentara
Str. Caracal, nr. 3, Cluj Napoca
0734 198 681