ARTICOLE

Preventia afectiunilor dentare

Dentist bun Cluj

Stiati că …prevenția dentară este cea mai puțin costisitoare ramură a stomatologiei?

Stiati că….manoperele de prevenție dentară minimizează riscul de apariție al altor afecțiuni stomatologice?

Consultația cu camera intraorală

– vă ajută să vă conștientizați problemele de la nivelul cavității bucale. Vă puteți vedea pe un monitor suprafețele dinților la care altfel nu ați avea acces.

Detartrajul și airflow-ul

– reprezintă o curățare profesională în cabinetul stomatologic pe care v-o recomandăm o dată la 6 luni pentru a vă îndepărta placa bacteriană și colorațiile ce nu mai pot fi îndepărtate de către dumneavoastră acasă, printr-un simplu periaj.

Aparatul dentar

– vă ajută prin corectarea mușcăturii și poziționarea corectă a dinților pe arcadă, astfel vă ușurează igiena. Alinierea dinților și o mușcătură corectă obținută în urma tratamentului ortodontic cu aparate dentare previn apariția altor patologii.

Sigilările

– sunt foarte importante la copii, mai ales în cazul copiilor ale căror  obiceiuri alimentare includ zaharuri în exces. Sigilarea timpurie a dinților permanenți previne apariția cariilor.

Informarea pacienților – un pacient informat care înțelege riscurile neglijării sănătății orale se va bucura de o dantură sănătoasă pe tot parcursul vieții.

Este dovedit științific faptul că sănătatea orală este în strânsă legătură cu sănătatea întregului organism. Bolile cavității orale pot influența vorbitul, mâncatul, activitățile zilnice și stima de sine.

Vezi:
Costuri aparat dentar

Aparat dentar

Unde pot să îmi îndrept dinții în Cluj?

 

 

Coroanele din zirconiu sunt printre cele mai scumpe tipuri de coroane.


Citeste inclusiv acest articol: Extracția molarilor de minte