ARTICOLE

Albirea dentară cu laser

albire dentara cluj

Tratamentul de albire dentară

Este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară.

Albirea dentară cu laser este cea mai modernă metodă și îndeplinește cele mai înalte standarde. Aceasta este o manoperă stomatologică ce se realizează doar în cabinetul dentar de către medicul stomatolog.

Tratamentul de albire se desfășoară astfel : medicul izolează gingiile pentru a le proteja și aplică gelul cu peroxid de hidrogen (substanța activă) pe suprafața externă a dinților. Albirea dentară începe în momentul în care lumina laser este proiectată pe suprafețele dentare.

Avantajele albirii dentare cu laser:

Realizează albiri ale dinților cu până la 10 nuanțe.

Lumina laser are capacitatea de a activa peroxidul de hidrogen din gelul de albire și de a pătrunde cât mai în profunzimea suprafețelor dentare.

Timpul de expunere este mai scurt față de alte metode de albire existente pe piață (lampa led) și astfel este redus disconfortul pacientului.

Laserul reduce excesul de căldură și elimină astfel hipersensibilitatea dentară apărută după manoperele obișnuite de albire dentară.

Albirea cu laser oferă cel mai natural rezultat!

Înainte de albirea dentară este obligatoriu să consultați medicul stomatolog, să se realizeze o igienizare profesională și să fie curățate toate cariile din cavitatea bucală.

Menținerea nuanței albe a dinților necesită un efort special: evitarea alimentelor si băuturilor colorate și o igienă orală impecabilă. Folosirea pastei de dinți potrivite este importantă în menținerea albului dinților precum și evitarea fumatului.

Alimente care colorează suprafețele dentare: ceai, cafea, sucuri cola, sfeclă roșie, morcov, turmeric, vin roșu etc.

În cadrul Centrului Stomatologic OrtoElitte găsiți cea mai eficientă soluție stomatologică de albire a dinților – EPIC, cea mai recentă inovație laser de la Biolase. Acesta este singurul laser diodă ce are aprobare FDA-SUA (Food and Drug Administration) pentru 3 tipuri de tratamente – cele pe țesut moale, albire dentară și terapia durerii.

Vezi:
Costuri aparat dentar

Aparat dentar

Unde pot să îmi îndrept dinții în Cluj?

Albirea dintilor WIKI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.